Spaarrekening Vergelijken

Spaarrekening

Voordat je bij een bank, een spaarrekening gaat openen, moet je zeker weten dat je en tevreden bent over de voorwaarden en regels, en over de geboden spaarrente.

Weet je dat nog niet, ga dan nooit zomaar bij een bank, ook niet als je al jaren een relatie hebt als klant bij de betreffende bank, een spaarrekening openen.

Het is hartstikke fijn dat je een goede relatie hebt met de bank, maar misschien is een andere bank of instelling wel veel beter, en past de betreffende spaarrekening veel beter bij jouw wensen.

De spaarrekening vergelijken

De spaarrekening vergelijken, dat doe je niet omdat je je eigen bank niet zou vertrouwen!

De spaarrekening vergelijken, dat doe je omdat het jouw geld is, en omdat jij tevreden moet zijn met de rente en de voorwaarden.

En dan kan jouw bank nog zo vriendelijk zijn, als de voorwaarden of de spaarrente niet aan jouw wensen tegemoet komen, dan moet je ergens anders een spaarrekening gaan openen.

Haal dan ook bij verschillende banken en instellingen een aanbod, en ga deze spaarrekeningen helemaal vergelijken.

Wij kunnen je daarbij vanzelfsprekend niet helpen, wij zijn enerzijds onafhankelijk, en anderzijds weten we niet wat jij precies wilt.

Spaarrente vergelijken

Als je bij verschillende banken een aanbod hebt opgehaald, moet je allereerste de voorwaarden spaarrekening vergelijken.

Kijk vooral naar de termijn dat je niet aan het geld kunt komen, en of er boetebepalingen instaan, als je toch geld moet opnemen, omdat je het nodig hebt.

We kennen verhalen van mensen die geld moetsen lenen, omdat ze bij opname van een spaarrekening een boete aan de bank moesten betalen. Geld lenen was dan ook goedkoper dan geld opnemen van de spaarrekening en de boete te betalen.

Als je de voorwaarden hebt vergeleken, dan heb je vast een lijstje met de beste aanbiedingen.

Daarna moet je de spaarrente vergelijken. Je wilt immers zoveel mogelijk rente ontvangen.

En als je dat gedaan hebt, dan weet je precies welk aanbod het beste bij je past, en die spaarrekening kan je het beste openen.